Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας του χρήστη-πελάτη πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του/των προϊόντος/προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tactus.gr δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners. Οι συναλλαγές του χρήστη-πελάτη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών (βλ. Ενότητα 6 «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ»). Θα ζητηθεί από τον χρήστη-πελάτη να συμπληρώσει τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Ο χρήστης δεν επιβαρύνεται με παραπάνω έξοδα κάνοντας χρήση της υπηρεσίας αυτή. Η επιχείρηση δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης του συνολικού ποσού σε άτοκες δόσεις ως εξής: έως και 3 άτοκες δόσεις για αγορές από 50€ έως και 99,99€ και έως 6 άτοκες δόσεις από το ποσό των 100€ και άνω. Από την δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις εξαιρούνται οι κάρτες American Express και Diners, καθώς και οι χρεωστικές.

 

β) Πληρωμή με Masterpass

Το Masterpass είναι η νέα διεθνής δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών με τη χρήση ψηφιακού πορτοφολιού της Alpha Bank, που προσφέρει ακόμη περισσότερη ταχύτητα ευκολία και ασφάλεια κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Με το Masterpass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το Masterpass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δε γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση. Το Masterpass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών(American Express, Visa, MasterCard, Diners Club, Discover) και ισχύει η πολιτική δόσεων όπως περιγράφεται στην παραπάνω παράγραφο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο πελάτης όταν γίνεται εγγεγραμμένος χρήστης του www.tactus.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο, θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για τον λόγο αυτό, είναι απαραίτητη η διαφύλαξη των στοιχείων αυτών εκ μέρους του χρήστη, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Επίσης, είναι ασφαλέστερο για τον χρήστη να δημιουργεί password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη-πελάτη δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης επιχείρησης (Alpha Bank), που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του www.tactus.gr, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tactus.gr δέχεται τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners, και τη χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 

γ) Πληρωμή με κατάθεση/ έμβασμα σε Τραπεζικό λογαριασμό

Ο χρήστης/πελάτης δύναται να εξοφλήσει το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία του με εφάπαξ τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

ALPHA BANK Τράπεζα

IBAN: GR2501407080708002002013145

Αριθμός Λογαριασμού: 708002002013145

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN:GR4101712150006215151029386

Αριθμος Λογαριασμού: 6215151029386

 

Το όνομα του κατόχου που εμφανίζεται είναι Παπαγεωργίου Ιωάννης του Κωνσταντίνου. Στην αιτιολογία κατάθεσης της τράπεζας θα πρέπει ο χρήστης/πελάτης να γράψει το ονοματεπώνυμό του ή τον αριθμό της παραγγελίας. Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα χωρίς προειδοποίηση του πελάτη. Τυχόν κόστος τραπεζικής προμήθειας που ενδέχεται να προκύψει, επιβαρύνει τον πελάτη. Στην αγορά με τραπεζική κατάθεση, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει την επιχείρηση για την κατάθεση του με αποστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της τραπεζικής εντολής πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  sales@tactus.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310266497 για να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση από την επιχείρησή και να δρομολογηθεί η παραγγελία του.

 

 

δ) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο του χρήστη/πελάτη (αντικαταβολή):

Ο χρήστης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το ακριβές ποσό της παραγγελίας και των εξόδων αποστολής αυτής στον εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Ταχυμεταφορών, κατά την παράδοση του δέματος του. Η υπηρεσία αυτή επιβαρύνεται με κόστος 1,90€ για αποστολές εντός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τραπεζική συναλλαγή.

 

ε) Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal ο χρήστης/πελάτης μεταφέρεται αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφληση της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για online συναλλαγές. Εάν ο χρήστης/πελάτης δε διαθέτει λογαριασμό PayPal, μπορεί να κάνει εγγραφή εδώ, χρησιμοποιώντας τη χρεωστική ή την πιστωτική του κάρτα ή μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ